Rosa Avis

Treballadores capdavanteres en els seus àmbits laborals, protagonistes del 8 de març

Amb el lema 'Dones en moviment', TMB  dona veu en format entrevista a dones reconegudes internament que han trencat rols tradicionalment masculins.

Coincidint amb el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, TMB publica, al llarg d'aquesta setmana, diverses entrevistes realitzades a quatre treballadores: l'electrofontanera Tamara, l'enginyera  de manteniment Inés, la conductora de bus Mercedes i l'agent d'atenció  de Metro Vanessa en diàleg amb la tècnica d'operacions Providencia, que parlen en primera persona d'igualtat i de la seva experiència vital com a dones i com a professionals.

En la videoacció Dones en moviment, aquestes empleades, vitals en els seus equips de treball i trencadores pel desenvolupament de feines que antigament tenien una visió totalment masculinitzada, expliquen com han viscut el seu procés de trencar motllos, juntament amb companys seus de l'altre sexe.

Amb aquesta acció de visibilitat, TMB vol commemorar el 8 de març sent altaveu de les autèntiques protagonistes del dia, les treballadores, dones que destaquen en els seus àmbits laborals trencant rols i que compten amb tot el reconeixement i suport de companys i empresa.

Us deixem el vídeo de resum de l'acció publicat al nostre canal de YouTube. Hi ha més informació al web corporatiu.

Darrera modificació: 
08.03.2021
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies