Redacció

#TMBrecomana ‘Roses contra l’oblit’ per la diada de Sant Jordi

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, l’associació Amics de la Gent Gran ha posat en marxa un any més la campanya solidària Roses contra l’oblit per convertir la tercera causa de discriminació social, l’edatisme, en un motiu d’orgull.

El pròxim 23 d’abril Amics de la Gent Gran mobilitza les més de 1.700 persones voluntàries que formen part de l’entitat, les quals portaran més de 1.000 roses naturals i llibres als domicilis de persones grans amb l’objectiu de tornar a fer-les partícips del Sant Jordi.També s'entregaran 2.500 roses a persones grans que estan a les residències de la província de Barcelona.

I nosaltres, com podem col·laborar-hi? El dia de Sant Jordi podem adquirir en botigues i comerços associats la Rosa Contra l’Oblit. Feta de roba i feltre i realitzada pels nois i noies del programes d’inserció laboral de la Fundació Pare Manel i que vol simbolitzar aquest orgull d’envellir. La recaptació del producte es destina íntegrament a combatre la soledat de les persones grans a través dels programes socials de l’entitat.

Durant el 2018, Amics de la Gent Gran va donar suport a 1.758 persones grans, gràcies a la tasca desinteressada de 1.901 persones voluntàries i l’ajuda de 3.813 persones sòcies i donants, a banda de rebre el Premi al Voluntariat 2018 atorgat per la Generalitat de Catalunya.

TMB hi col·labora fent difusió de la jornada. 

Darrera modificació: 
25.04.2019
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies