Laura Martínez

La fantasia i la màgia il·lusionen grans i petits al metro

Ahir a la tarda, el vestíbul de la cèntrica estació d'Universitat va ser l'escenari d'una vetllada única, plena d'il·lusió, de jocs i de màgia. L'espectacle tanca la campanya solidària de TMB per a aquest 2015 en favor dels drets dels infants.

Una trentena de nens i nenes del Casal dels Infants, identificats amb les gorres vermelles característiques del projecte educatiu de TMB, van gaudir d'un espectacle de màgia infantil de la mà de l'il·lusionista i treballador del metro Gabi González.

“Tornaràs a creure”, era el títol de l'espectacle, que tenia com a eix conductor el dret a jugar de tots els infants. El mag va oferir més d'una desena de trucs a un públic infantil entregat al màxim, sota l'atenta mirada de curiosos passatgers que aturaven el seu viatge en metro per evadir-se uns minuts i gaudir de la màgia com si fossin un nen més. 

Rialles, somriures, fantasia i moltes sorpreses van ser testimonis de la il·lusió dels més menuts, que admiraven l'espectacle amb devoció. Tots els nens i nenes tenen dret al joc, al lleure, a riure i a divertir-se. Durant una hora, la màgia els ha obert les portes a un món de fantasia per allunyar-se de la seva realitat i els ha permès "tornar a creure". 

Aquesta ha estat l'activitat de cloenda de "Mou-te pels drets dels infants", la causa solidària corporativa per al 2015 en col·laboració amb Unicef i Casal dels Infants. 

Darrera modificació: 
23.12.2015
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies