Laura Martínez

"En aquesta estació se salven vides": 3 dies de donació de sang al metro

Entre els dies 25 i 27 de novembre s'ha repetit amb gran èxit a l’estació de metro d'Universitat (al vestíbul de connexió de les línies 1 i 2) la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits que ja es va dur a terme l'any passat.

TMB i el Banc de Sang i de Teixits han convidat aquesta setmana els usuaris del metro a donar sang. Es tracta de la segona vegada que es realitza una acció d'aquestes característiques a l'estació d'Universitat. La primera, l'any passat, es va tancar amb la satisfactòria xifra de 732 donacions de sang. Entre aquestes, destaca el fet que un 42% dels donants eren menors de 25 anys i que 355 ho feien per primera vegada.

En total, durant els 3 dies d'aquesta iniciativa, a l'estació d'Universitat s'han fet 346 extraccions, de les quals 163 han estat de nous donants.

Cada dia cal que 1.000 persones donin sang a Catalunya perquè tots els malalts en puguin tenir quan en necessitin. Una campanya d'aquestes característiques al metro ajuda a arribar a la ciutadania fent visible que la donació de sang és un acte senzill i ràpid que pot ajudar a salvar vides.

Darrera modificació: 
23.12.2015
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies