Redacció

Completada la millora de l'accessibilitat de l'estació Poblenou, de la línia 4 de metro

S’han instal·lat tres nous ascensors a l'estació de Poblenou per comunicar el vestíbul amb les andanes i el carrer. El 91% de les estacions del metro han millorat l'accessibilitat.

Han finalitzat les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació de la L4 de Poblenou, ubicada al carrer Pujades de Barcelona, entre els carrers de Bilbao i Lope de Vega.

Els treballs, que ha realitzat el Departament de Territori i Sostenibilitat, han inclòs la instal·lació de tres ascensors i la construcció de rampes per comunicar els diversos nivells de l’estació amb itineraris accessibles. Un ascensor comunica el carrer amb el vestíbul (al xamfrà dels carrers de Bilbao i Pujades) i dos més uneixen el vestíbul amb cadascuna de les andanes. El vestíbul també s’ha remodelat completament, amb una redistribució i optimització dels espais, una nova cabina de control, validadores i mobiliari. Finalment, s’ha executat l'elevació de les andanes per eliminar el desnivell existent amb els combois.

Amb la del Poblenou, 140 estacions de les 154 de la xarxa de metro s'han adaptat a persones amb mobilitat reduïda, la qual cosa suposa el 91%.

Darrera modificació: 
03.05.2016
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies