Oriol Pàmies

Comença l'obra d'elevació del nivell de les andanes de Passeig de Gràcia de la L4

Els treballs de millora de l'accessibilitat a l'estació Passeig de Gràcia de la línia 4 es faran a les nits i duraran uns quatre mesos aproximadament.

Com estava previst, aquesta setmana ha començat l'obra d'elevació de les andanes de l'estació de metro de Passeig de Gràcia, a la línia 4, amb la finalitat de situar-les a la mateixa altura dels estreps de les portes dels trens i facilitar així l'entrada i sortida de persones amb mobilitat reduïda. Es tracta de donar continuïtat al compromís de TMB amb la plena accessibilitat de les xarxes de transport.

Les obres d'aquest tipus es fan a les nits, quan no hi ha servei de metro, però els usuaris s'adonaran que hi treballen els paletes per la inevitable pols i la zona d'emmagatzematge d'eines i material. La primera andana on s'actua és la de circulació descendent, direcció La Pau.

L'obra consisteix a elevar l'altura de les andanes i renovar-ne el paviment i els encaminaments amb un acabat d'alt contrast, reajustar els encaixos amb les escales i elevar també el nivell dels bancs per restituir la distància normal dels seients. D'aquesta manera es faran innecessàries les rampes de metall que hi ha actualment a l'altura del primer cotxe, que ajuden a salvar la distància vertical entre andanes i trens.

Obres semblants s'han executat recentment a l'estació de Diagonal de la línia 3 i estan en curs a la de Barceloneta de la línia 4.

Darrera modificació: 
13.04.2016
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies