Marta Franco

Cinquena festa solidària per recaptar fons per al poble sahrauí i de Guinea Bissau

Dissabte vinent, 30 de gener, les portes de la Sala Bikini s'obriran al públic per celebrar la cinquena festa solidària de Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i l'associació SILO.

SILO - 5ª FESTA SOLIDÀRIA.(Silo-Conductors Solidaris) 30-01-16

El proper dissabte, 30 de gener, tindrà lloc la cinquena edició de la festa solidària, organitzada per Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i l’associació SILO. 

L’objectiu és recaptar fons per donar suport a la caravana solidària als campaments sahrauís, una de les zones on treballa i col·labora CSC, i per a la construcció de pous d'aigua potable a Guinea Bissau, zona on treballa l'associació SILO.

La festa solidària se celebrarà a la Sala Bikini de Barcelona, a les 21.00 hores; hi haurà música en viu, balls africans i sortejos de regals. El preu de l'entrada és de 10 euros i es pot adquirir el mateix dia a la Sala Bikini.

Conductors Solidaris de Catalunya és una organització no governamental fundada fa 15 anys per empleats d'Autobusos de TMB, especialitzada a organitzar combois d'ajuda humanitària a zones en situació de crisi humanitària o pobresa extrema.

Darrera modificació: 
26.01.2016
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies