Redacció

Activitats infantils relacionades amb el món dels trens al Museu del Ferrocarril de Vilanova

Amb el bon temps i la finalització del curs escolar, el Museu del Ferrocarril de Catalunya Vilanova i la Geltrú, que va reobrir portes el passat 29 de juny després d'unes obres de millora, ofereix tot un seguit d'activitats vinculades a l'apassionant món dels trens per als més menuts. 

Són tallers adreçats a esplais, casals i escoles que programen activitats a l'estiu, amb horari especial de matí i tarda tots els dies entre el 16 de juliol i el 10 de setembre. Les activitats estan pensades per a infants d'entre 3 i 10 anys.

El programa d'activitats és molt ampli, els nens i nenes aprendran amb la col·lecció de contes del Víctor. Aquí s'explica la història dels trens del Museu en forma de conte, per fer més fàcil i entenedor el passat d’aquests protagonistes únics a través d’un personatge proper a ells, el petit Víctor. També coneixeran la història de la locomotora Mataró, el primer tren que va circular a Espanya i els treballadors d’aquelles primeres màquines. Una altra activitat dóna a conèixer als més petits el món del ferrocarril, els seus avantatges com a mitjà de transport sostenible i promou el seu ús de forma cívica i responsable. 

Darrera modificació: 
02.08.2018
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies