Premsa TMB

Transports públics per a la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient 2012

Amb motiu de celebració de la Cavalcada de Reis 2012 a Barcelona, així com d’altres cavalcades i actes similars a diversos barris de la ciutat i municipis de l’àrea metropolitana, TMB recomana la utilització del metro en els desplaçaments als llocs on es portaran a terme les diferents activitats programades.

A causa de l’esmentat esdeveniment, es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de línies d’autobús, que seran limitades o desviades, entre les 16.00 i les 22.00 hores. És per això que el suburbà és el transport idoni per facilitar la mobilitat dels ciutadans.

La Cavalcada de Reis 2012 de Barcelona començarà al Parc de la Ciutadella i passarà per l'avinguda del Marquès de l'Argentera, Via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, plaça de Catalunya, Pelai, plaça Universitat, ronda Sant Antoni, Sepúlveda, Vilamarí, Lleida, avinguda Rius i Taulet i arribarà a la Font Màgica de Montjuïc. Com que el recorregut travessa majoritàriament el centre de la ciutat, es recomana la utilització del metro per accedir-hi.

Reforç del servei de metro

El metro reforçarà amb personal d'atenció al públic, seguretat i neteja les estacions més concorregudes durant la celebració de la Cavalcada, com Ciutadella (L4), Barceloneta (L4), Jaume I (L4), Urquinaona (L4/L1), Hostafrancs (L1), Drassanes (L3), Catalunya (L3/L1), Universitat (L1/L2), Paral·lel (L2/L3), Sant Antoni (L2), Rocafort (L1), Urgell (L1) i Espanya (L1/L3).

La freqüència de pas dels combois anirà de tres a cinc minuts, segons les línies. El servei finalitzarà a les 2 de la matinada, pel fet de ser vigília de festiu.

Transports Metropolitans de Barcelona participa activament, com ja és habitual, en aquest esdeveniment que tanca la campanya nadalenca, aportant personal conductor a les carrosses i un Barcelona Bus Turístic de dos pisos.
 

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Rei Melchor a la cavalcada del 2011

També et pot interessar...

Últimes notícies