Premsa TMB

Transport públic per a la Festa al Cel 2012 amb reforç de metro i bus

Amb motiu de la 21a edició de la Festa al Cel  que se celebrarà diumenge vinent, 30 de setembre, entre les 10.00 i les 14.00 hores, a les platges de la Mar Bella i la Nova Mar Bella, TMB recomana el metro per als desplaçaments fins a aquest acte, que sol ser massiu.

Les línies de transport públic que cobreixen el front marítim incrementaran la seva oferta diumenge. Es reforçaran les línies de metro i especialment la L4, la més pròxima a la zona de la Festa al Cel des de les estacions de Ciutadella / Vila Olímpica, Bogatell, Llacuna, Poblenou, Selva de Mar i El Maresme / Fòrum. En cas necessari, el personal de Metro regularà l’accés a les estacions per garantir la seguretat dels usuaris.

També es recomana utilitzar la connexió entre les línies 2 i 4 de metro a l’estació de La Pau, ja que el sector del Besòs de la L4 sol estar més descongestionat que el tram que travessa el centre de la ciutat.

Així mateix, TMB reforçarà les línies d’autobús 7, 26, 36, 41, 43, 71 i 141 que donen servei al front marítim, tot i que la situació del trànsit pot afectar-ne la regularitat.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Imatge d'un avió de la Festa al Cel 2011

També et pot interessar...

Últimes notícies