Premsa TMB

Transport públic per als partits de bàsquet Argentina - Estats Units i Espanya - Estats Units

Amb motiu del torneig amistós preparatori per als Jocs Olímpics de Londres, que tindrà lloc els dies 22 i 24 de juliol, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos entre plaça Espanya i el Palau Sant Jordi. El diumenge 22 a les 21.30 h es disputarà el partit entre Argentina i Estats Units, i el dimarts 24 a les 22.30 h es jugarà l’Espanya – Estats Units.

El servei d'autobusos llançadora farà el recorregut directe entre la plaça Espanya (parada ubicada a l’avinguda Reina Maria Cristina) i el Palau Sant Jordi. L'horari de funcionament d’aquest servei serà el següent:

- Diumenge 22, de 20 a 0.30 h

- Dimarts 24, de 21 a 1.30 h

En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i els vehicles portaran l'indicador de línia “Pl. Espanya – Palau St. Jordi”.

Així, les millors opcions d’accés al Palau Sant Jordi amb transport públic són:                                                              

- Metro Paral·lel (línies 2 i 3) + Funicular de Montjuïc. El servei de funicular funciona de 7.30 a 22.00 h els dies feiners i de 9.00 a 22.00 h el cap de setmana.

- Metro Espanya (línies 1 i 3) + Servei especial de bus. El metro circularà fins a les 24.00 h el diumenge 22 i el dimarts 24 de juliol.

També es pot accedir al Palau Sant Jordi amb les línies regulars d’autobús: línia 50 (Trinitat Nova - Parc de Montjuïc), línia 55 (Pl. Catalana - Parc de Montjuïc) i línia 193 (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc).

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Pal parada bus especial

També et pot interessar...

Últimes notícies