Premsa TMB

Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2015

Com ja és habitual quan s’aproxima la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics per desplaçar-se als cementiris de la ciutat.

Per atendre de manera eficaç les necessitats dels usuaris, a partir d’aquest cap de setmana i fins a l’1 de novembre TMB posa en marxa un pla per reforçar el servei de línies d’autobús 21, 102, 103, 104 i 107 que comuniquen amb els cementiris.

En aquest sentit, del 24 d’octubre a l’1 de novembre, les línies de bus 103 (Montcada i Reixac - Cementiri Collserola), 104 (Fabra i Puig - Cementiri Collserola) i 107, la línia interior del cementiri de Montjuïc, circularan tots els dies (normalment ho fan els caps de setmana i els festius). La línia 107 prolongarà aquests dies el seu horari fins a les 18 hores.

A més, l’1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d'Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L’horari de funcionament serà de 8.30 a 17.45 hores.

Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents cementiris i el detall de les línies de bus que reforcen el servei, es pot consultar la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies