Premsa TMB

Transport públic al Camp Nou per dissabte, 21 d'abril (Barça - Reial Madrid)

Per al partit de Lliga entre el Barça i el Reial Madrid de dissabte, 21 d’abril, que tindrà lloc al Camp Nou, a partir de les 20.00 hores, TMB reforçarà el seu servei.

Els serveis i reforços previstos són els següents:

· Metro: Es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions de metro que donen accés al Camp Nou són Badal i Collblanc, de la línia 5, i Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3. El metro funcionarà de forma continuada durant tota la nit.

· Autobusos: Es reforçarà el servei de les línies 15, 43 i 56 en funció de la demanda que es pugui produir i a la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet val 2,70 €.

El trànsit en superfície a l’entorn del Camp Nou dissabte, 21 d’abril, estarà afectat per la VII Mostra de comerç als carrers de Sants i Creu Coberta. Per això, les línies d’autobús de TMB 30, 56, 57 i 157 es desviaran pels carrers Tarragona, Entença, travessera de Les Corts i avinguda Madrid, entre les 6.30 i les 23 hores, aproximadament.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies