Premsa TMB

TMB tramita la compra de 6.000 travesses de fusta de boscos sostenibles per al metro

La licitació en curs, per un import aproximat de 450.000 euros, és per adquirir material per als pròxims tres anys

El Comitè de Contractació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha iniciat els tràmits per a l'adquisició d'una remesa de 6.000 travesses de fusta per cobrir les necessitats de renovació de la infraestructura de via de la xarxa de metro dels pròxims tres anys, amb la condició que la fusta procedeixi d'explotacions forestals sostenibles, requisit que es mantindrà en les licitacions d'aquest tipus a partir d'ara.

Segons el plec de condicions, la fusta de les travesses haurà de ser de roure, tanalitzada i congrenyada (és a dir, preparada per suportar condicions d'humitat i per a la subjecció de la via), i acreditada amb alguna de les certificacions d'origen sostenible: FSC, PEFC o equivalent. Se n'adquiriran 4.000 unitats de 2,4 metres d'amplada, per a les vies d'ample internacional de 1.435 mil·límetres, i 2.000 unitats de 2,6 metres d'amplada, per a les vies de 1.674 mil·límetres de la línia 1. El valor estimat de la comanda és d'uns 450.000 euros. 

La licitació, pel procediment obert, s'ha publicat al perfil del contractant del web de TMB, així com al Diari Oficial de la Generalitat, al BOE i al Diari Oficial de la Unió Europea. El termini per a la presentació d'ofertes s'acaba l'1 de febrer.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies