Premsa TMB

TMB posa en marxa el seu portal de transparència lligat al web corporatiu

La creació de l’espai informatiu, pensat per fer més comprensible la gestió del transport públic, s’ha coordinat en l’àmbit de l’AMB

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha posat en marxa avui el seu nou portal de transparència, que ja és consultable a través de l’adreça transparencia.tmb.cat. Es tracta d’un portal que permet fer un seguiment de la gestió del transport públic sota la responsabilitat de TMB, a través d’enllaços i de documentació actualitzada sobre l’organització i el marc institucional, econòmic i normatiu de l’empresa.

Les pàgines del portal contenen les dades més rellevants en matèria pressupostària i informació relacionada amb la plantilla de TMB, com ara retribucions i organigrames, a més d’informació de caràcter institucional. També inclouen el formulari de sol·licitud d’accés a altra informació. Properament s’hi incorporaran més continguts, en el marc del procés que s’està desenvolupant en els últims mesos en l’àmbit de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i les seves empreses cap al ple compliment de la llei 19/2014 de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies