Premsa TMB

TMB participa en el Grec Festival de Barcelona 2012

Cada any TMB às un dels millors aliats del Grec Festival de Barcelona Obre la pàgina en una finestra nova, als diferents escenaris del qual s’arriba fàcilment en transport públic. Enguany, a màs, col·labora en dues propostes itinerants:L’ànima del bus i l’espectacle de dansa “Kamuyot.

L’ànima del bus às una proposta de Martí Torras i Jordi Martínez que es representarà alternativament a quatre barris de la ciutat, entre el 4 i el 28 de juliol, i que passa dalt d’un autobús de la Fundació TMB. Concretament, comença quan els espectadors pugen l’autobús Pegaso número 3036, un bus dels anys 60 que va ser dels primers models articulats que van circular per la nostra ciutat i que van començar a ser retirats del servei a partir del 1981.

Una de les propostes màs íntimes

L’ànima del bus està dirigida per l’autor i intèrpret Martí Torras i interpretada per l’actor Jordi Martínez. Jordi Martínez interactuarà amb els passatgers mitjançant la paraula, a la vegada que el músic Pep Pascual improvisarà amb els seus instruments posant la banda sonora a les històries quotidianes que s’hi expliquen.

Es tracta de la primera proposta itinerant del festival i una de les màs íntimes ja que comença dalt d’un autobús que s’omple de música i paraules. Es portarà a terme els dimecres i dissabtes en doble sessió a les 19 i a les 21 hores. Les entrades estaran a la venda a partir d’avui en els canals del festival. L’autobús farà quatre itineraris amb sortida des del següents punts:

  • 4 i 7 de juliol: Horta (Centre de Serveis Socials d’Horta)
  • 11 i 14 de juliol: Sant Andreu (Centre Cultural Can Fabra)
  • 18 i 21 de juliol: Poblenou – Sant Martí (Centre Cívic Can Felipa)
  • 25 i 28 de juliol: Sants – Montjuïc (Carpa Font Màgica de Montjuïc)

D’altra banda, “Kamuyot” às una coreografia d’Ohad Naharin que posen en escena els integrants de la companyia IT Dansa i que sedueix a petits i grans trencant les barreres entre públic i intèrprets. Aquest muntatge es podrà veure en un barri diferent de la ciutat cada setmana entre el 5 i el 27 de juliol. TMB hi col·labora fent difusió de l’espectacle a travàs de diferents canals de comunicació de la companyia.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Logotip Festival Grec 2012

També et pot interessar...

Últimes notícies