Premsa TMB

Suspensió del servei a la L5 entre Cornellà Centre i Can Boixeres, pel pont de Tots Sants

Des del dissabte 29 d’octubre fins al dimarts 1 de novembre (tots dos inclosos) està tancat el tram de la línia 5 de metro entre Cornellà Centre i Can Boixeres, per treballs de millora de la infraestructura. La resta de la línia 5, entre Can Boixeres i Vall d’Hebron, funciona amb normalitat.

Per reduir les molèsties als viatgers durant la suspensió del servei, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilita un servei especial d’autobusos entre Cornellà Centre i Can Boixeres, amb parada a les estacions afectades pel tall (Gavarra i Sant Ildefons), que funciona amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. Cornellà Centre esta connectada igualment amb la xarxa de metro mitjançant els trens de Rodalies (línies R1 i R4), que tenen parada als intercanviadors de Sants i La Sagrera. A Cornellà Centre també hi paren les línies T1 i T2 del Trambaix.

Aquests treballs de millora s’han planificat aprofitant un cap de setmana i el pont de Tots Sants, perquè en aquestes dates habitualment es produeix un descens notable de la mobilitat urbana i dels passatgers del transport públic.

Substitució de la diagonal de Cornellà Centre

La suspensió del servei durant aquests quatre dies serveix per renovar un aparell de via de tipus diagonal que hi ha a la cua de maniobres de Cornellà Centre. Es tracta d’un dispositiu que permet el canvi de via dels trens al final del recorregut de la línia i que, pel desgast acumulat, s’ha de substituir per un de nou.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies