Premsa TMB

Situació a les xarxes de metro i autobusos de TMB a les 9.30 h

La vaga convocada per avui en diverses empreses públiques de transport de viatgers està afectant les xarxes de bus i metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que estan funcionant amb els nivells establerts en els serveis mínims, sense incidències remarcables.

A aquesta hora s'ha acabat la franja d'hora punta dels serveis mínims decretats pel Govern de la Generalitat, que són d’un 50% del servei habitual en dia feiner, des de les 6.30 fins a les 9.30 del matí i des de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, tant al metro com als autobusos.

A partir d'ara circula un de cada cinc trens (un 20%), amb intervals entre els 16 i els 19 minuts, i un de cada cinc autobusos, amb intervals variables segons les línies. També es manté en servei un cotxe en totes les línies de Bus del Barri.

La jornada transcorre en general amb normalitat a les xarxes. En alguns moments, entre 8 i 9 del matí, s'ha regulat el flux de passatge des dels vestíbuls de les estacions de metro de La Sagrera, Verdaguer, Sagrada Família i Sants Estació (L3) per evitar que se superés la capacitat de les andanes. D'altra banda, s'han registrat alguns casos aïllats de desperfectes ocasionats a autobusos en circulació en diferents punts de la ciutat de Barcelona.
 

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies