Premsa TMB

Situació a les xarxes de metro i autobusos de TMB a les 17.15 h

A les 17 h han començat a funcionar de nou els serveis mínims decretats pel Govern de la Generalitat, amb motiu de la vaga general, per a les xarxes de metro i autobusos en aquesta franja de tarda, que són d’un 33% del servei habitual en dia feiner, fins a les 21 h.

A les línies de metro circula un de cada tres trens, amb intervals entre els 9 i els 12 minuts. A les 21 h sortiran els últims trens de cada terminal i a mesura que vagin passant s'aniran tancant novament les estacions.

Pel que fa als autobusos, la distribució del 33% del servei es fa de manera proporcional, garantint que en cada línia circuli almenys un vehicle dins les franges determinades i completant en tot cas el recorregut fins al terminal. S'ha de tenir en compte que les manifestacions convocades aquesta tarda a Barcelona alteraran el trànsit de les vies cèntriques al voltant del passeig de Gràcia, motiu pel qual diverses línies hauran de ser desviades o limitades.

Aquest matí els serveis mínims també s'han complert, si bé hi ha hagut actes vandàlics que han ocasionat danys en 46 autobusos de diferents línies, i sabotatges en els accessos d'una trentena d'estacions de metro, tres de les quals (Zona Universitària, Cornellà Centre i Can Boixeres) han obert amb retard per aquest motiu.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

picto serveis mínims metro i bus

També et pot interessar...

Últimes notícies