Premsa TMB

Situació a les xarxes de metro i autobusos de TMB a les 13 h

La vaga convocada per avui en diverses empreses públiques de transport de viatgers ha tingut un ampli seguiment a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i està afectant les xarxes de bus i metro, que estan funcionant amb els nivells establerts en els serveis mínims, sense incidències rellevants.

Al matí tant les xarxes de metro i bus han disposat de l'oferta establerta als serveis mínims  decretats pel Govern de la Generalitat, que són d’un 50% del servei habitual en dia feiner, des de les 6.30 fins a les 9.30 del matí i des de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, i del 20% la resta de les franges.

En aquests moments, entre les dues franges punta, circula un de cada cinc trens, amb intervals entre els 16 i els 19 minuts, i un de cada cinc autobusos, amb intervals variables segons les línies. També es manté en servei un cotxe en totes les línies de Bus del Barri.

Informació prèvia a través de tots els canals

La jornada transcorre en general amb normalitat a les xarxes, una normalitat a la qual sens dubte han contribuït l'abundant informació i els consells difosos els últims dies a través dels canals propis de TMB: cartells, pantalles a les parades de bus i estacions de metro, megafonia, web i perfils de les xarxes socials.

L'únic incident amb afectació al servei, a la xarxa de metro, ha passat a l'estació d'Espanya de la línia 1 quan faltaven vint minuts per les 12. Unes quantes desenes de manifestants han baixat a les andanes de l'estació i han bloquejat els trens que hi han arribat. Aquesta actuació ha ocasionat una aturada de 8 minuts a la línia 1. D'altra banda, s'han registrat alguns casos aïllats de desperfectes ocasionats a autobusos en circulació en diferents punts de la ciutat de Barcelona.
 

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies