Premsa TMB

Serveis mínims al metro i els autobusos per a la convocatòria de vaga de dilluns, 17 de setembre

Amb  motiu de la convocatòria de vaga a en diverses empreses públiques de transport de viatgers per dilluns vinent, 17 de setembre, el Departament d’Empresa i Ocupació ha ordenat que es mantinguin serveis mínims al metro i als autobusos de TMB, tant en hores punta com en hores vall.

Metro

L’ordre dicta que durant aquesta jornada funcioni la meitat (el 50%) del servei des de les 6.30 a les 9.30 del matí, i des de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, amb intervals el doble dels habituals. La resta de franges horàries (de 5 a 6.30, de 9.30 a 4 de la tarda i de 8 del vespre a la mitjanit) hauran de circular almenys el 20% dels trens, un de cada cinc.

Autobusos

L’ordre estableix que durant aquesta jornada funcioni la meitat (el 50%) del servei des de les 6.30 a les 9.30 del matí, i des de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. La resta de franges horàries (de 5 a 6.30, de 9.30 a 4 de la tarda i de 8 del vespre a la mitjanit) han de circular almenys el 20% dels autobusos, un de cada cinc. A més, a les línies de Bus del Barri es mantindrà un vehicle en cada línia durant tot el dia.
 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Imatge edifici de TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies