Premsa TMB

Serveis de transport públic per a les festes de Gràcia 2011

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia 2011, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics en els desplaçaments als llocs d’aquesta celebració tan popular i massiva.

Del dilluns 15 al divendres 19 d’agost i també diumenge 21 d’agost, TMB posarà en funcionament un servei de bus llançadora que connectarà Gràcia amb la plaça Catalunya, punt de partida de les línies del Nitbus i el TPC Nit (Transports Públics de Catalunya), per facilitar els desplaçaments a les Festes de Gràcia. Les parades del bus llançadora estaran ubicades al carrer Roger de Llúria (entre Còrsega i Rosselló) i a la ronda Sant Pere.

En aquesta línia especial de bus, que funcionarà els dies esmentats de les 23.00 a les 5.15 hores, seran vàlids els bitllets habituals, és a dir, el bitllet senzill i tots els títols integrats de l’ATM, que permeten el transbordament gratuït.

67 hores de metro sense interrupció

A més, cal destacar que el metro funcionarà 67 hores consecutives els dies 13, 14 i 15 d’agost. Per tant, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dissabte, 13 d’agost, fins a les 12 de la nit del dia 15 (és a dir, fins a la finalització del servei de dilluns).

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Cartell festes de Gràcia 2011

També et pot interessar...

Últimes notícies