Premsa TMB

Servei d'autobusos llançadora a Montjuïc per a la Festa dels Súpers, el 22 i 23 d'octubre

Amb motiu de la celebració de la Festa dels Súpers organitzada per Televisió de Catalunya, que tindrà lloc els propers dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre a l’Anella Olímpica de Montjuïc, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en funcionament dos serveis especials d’autobusos llançadora, un de pujada i baixada des de plaça Espanya a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i un altre d’anada i tornada des de l’estació Miramar del Funicular fins al lloc on es desenvoluparà la festa.

L’horari de funcionament dels dos serveis especials serà de 9.30 hores fins a les 19.30 hores. El servei serà gratuït i tots els vehicles portaran en el frontal l’indicador “La Festa dels Súpers”.

Així, les millors opcions d’accés a l’Estadi Olímpic amb transport públic són: 

· Metro Espanya (L1 i L3) + Servei especial de bus (pl. Espanya - Estadi Olímpic)
· Metro Paral·lel (L2 i L3) + Funicular de Montjuïc (de 9 a 22 hores) + Servei especial de bus (estació del Funicular - Estadi Olímpic).

També es pot arribar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb les línies regulars d’autobús: línia 50 (Parc de Montjuïc - Trinitat Nova), línia 55 (Parc de Montjuïc - Pl. Catalana) i línia 193 (Parc de Montjuïc).

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Logo Festa dels Súpers

També et pot interessar...

Últimes notícies