Premsa TMB

Restablert el servei a la línia 5 de metro entre Maragall i Horta, després de la incidència tècnica

Des de les 13.14 la circulació de trens és normal en tota la línia blava, un cop resolta l'avaria en l'aparell de via de Vilapicina

A les 13.14 hores s’ha restablert el servei de metro de la línia 5 al tram Maragall - Horta, que estava interromput des de les 9.54 com a conseqüència d’una incidència tècnica que afectava el funcionament de l’aparell de via de Vilapicina i impedia la circulació de trens.

Mentre el personal tècnic de Metro treballava en la resolució de la incidència, des de les 10.05 s’ha establert un servei parcial a la línia 5 de Cornellà Centre a Maragall, d’una banda, i d’Horta a Vall d’Hebron, de l’altra. Des de les 13 hores els usuaris han pogut fer servir a més un servei especial d’autobús entre Maragall i Horta que ara s’està retirant. Altres alternatives entre aquestes estacions han estat els autobusos regulars de TMB, a més de les connexions amb altres línies de metro per enllaçar entre Maragall i Vall d’Hebron.

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l’aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies