Premsa TMB

Normalitzat el servei de metro al tram Paral·lel - Sagrada Família de la línia 2

A les 10.26 hores s’ha restablert el servei de metro de la línia 2 al tram Paral·lel - Sagrada Família com a conseqüència d’una incidència tècnica que la nit passada, cap a les 0.30 h, va afectar un tren sense passatge quan es retirava a un apartador, sense causar danys personals. Per causes que s’estan investigant, ahir a la nit dos dels eixos del tren van remuntar el carril al passar a baixa velocitat per l’aparell de canvi de via situat entre les estacions d’Universitat i Passeig de Gràcia. 

Des de l’inici del servei d’avui a les 5 s’ha establert el funcionament parcial de la línia 2, entre Sagrada Família i Badalona Pompeu Fabra, complementat amb un servei especial d’autobusos per al tram suspès. Durant la nit i aquest matí, el personal tècnic de Metro ha aconseguit retirar el tren i reparar l’aparell de via afectat i restablir així les condicions per a la circulació de trens. 

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, el sistema MouTV, l’aplicació TMB App, el web corporatiu i xarxes socials.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies