Premsa TMB

Línies de bus afectades per la Cursa dels Nassos aquest dissabte a la tarda

Amb motiu de la celebració de l’12a edició de la Cursa dels Nassos, l’última cursa atlètica de l’any, que tindrà lloc a Barcelona aquest dissabte, 31 de desembre, diverses línies d’autobús es veuran afectades entre les 14.30 i les 20.00 hores, aproximadament. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització del metro durant aquestes hores i en els desplaçaments a l’entorn dels carrers per on transcorrerà la cursa.

La Cursa dels Nassos sortirà a les 17.30 del carrer Selva de Mar i afectarà tot el trànsit de superfície per on es desenvolupi: pg. Garcia Faria, carrer Salvador Espriu, Pla de Palau, av. Marquès de l’Argentera, pg. Picasso, pg. de Circumval·lació, av. Icària, carrers Marina, Pallars, Àlaba i Bolívia, av. Diagonal i de nou al carrer Selva de Mar, on finalitzarà la prova esportiva. El pas de la cursa afectarà 19 línies d’autobús de TMB: 6, 7, 10, 14, 26, 36, 39, 40, 41, 42, 51, 57, 59, 64, 71, 92, 141, 157 i 192.

S’ha establert un pla d’informació als autobusos i les parades d’aquest àmbit perquè els usuaris coneguin la possible afectació als serveis. No obstant això, i per a més fiabilitat en els desplaçaments, es recomana el metro.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies