Premsa TMB

Línies d’autobusos afectades per la Volta Ciclista a Catalunya 2016

El metro garantirà la mobilitat durant el pas de la cursa, diumenge al matí

Amb motiu de la disputa de la setena i última etapa de la 96a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, diumenge 27 de març, al matí, entre l’Hospitalet de Llobregat i la muntanya de Montjuïc de Barcelona, diverses línies de bus veuran modificat o limitat el recorregut a mesura que avanci la cursa, entre les 10.00 i les 15.00 hores, pel Prat, l’Hospitalet, la Gran Via, la plaça Espanya i Montjuïc. 

La darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2016 sortirà de l’Hospitalet a les 11.00 hores en direcció Esplugues i Sant Just Desvern i transcorrerà per altres municipis per acabar retornant al Prat de Llobregat, l’Hospitalet i Barcelona, a través de la Gran Via, fins a Montjuïc, on es farà un circuit de vuit voltes fins a la finalització de l’etapa.

Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana recorreguts alternatius o bé destinar més temps del previst per fer els desplaçaments durant aquestes hores i a l’entorn dels llocs per on transcorrerà la cursa. En total, unes 22 línies de bus de TMB estaran afectades pel pas de la Volta: D20, H8, H10, H12, H16, V7, 13, 27, 37, 46, 50, 54, 57, 63, 65, 67, 68, 78, 79, 109, 150 i 157. 
 
Per a més informació es pot consultar l'avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB i el web de l’organització de la Volta Ciclista a Catalunya, on es descriu el recorregut detallat i l’horari estimat de pas dels participants a la cursa per cada punt.

Traçat del recorregut de la Volta a Barcelona / Imatge: TMB
Traçat de la darrera etapa de la Volta Ciclista a Barcelona / Imatge: TMB
Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Els ciclistes a l'avinguda Maria Cristina a l'edició 2015 de la Volta / Foto: Ajuntament de Barcelona
Traçat del recorregut de la Volta a Barcelona / Imatge: TMB
Traçat de la darrera etapa de la Volta Ciclista a Barcelona / Imatge: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies