Premsa TMB

Les xarxes de transport de TMB s'adapten a les Festes de la Mercè 2015

Amb motiu de les Festes de la Mercè 2015, que tindran lloc del 18 al 24 de setembre, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús dels transports públics en els desplaçaments als llocs on es duran a terme les activitats programades. Per això, TMB aporta tota la seva infraestructura de transport, i reforça i adapta els horaris de les línies de metro i autobús que donen servei als principals escenaris de la festa.

Tres nits de metro non-stop

A causa de les nombroses activitats programades al carrer, que poden afectar el trànsit de superfície, TMB recomana especialment l’ús del metro per desplaçar-se fins als diferents emplaçaments de la festa. En aquest sentit, el metro funcionarà ininterrompudament les nits del divendres 18, del dissabte 19 i del dimecres 23 de setembre, per afavorir la mobilitat en transport públic i poder desplaçar-se també durant les nits sense necessitat de vehicle privat. Així, el cap de setmana el metro oferirà 67 hores de servei continuat, els trens circularan des de les 5 de la matinada de divendres, 18 de setembre, fins a les 12 de la nit de diumenge dia 20.

Igualment es reforçarà la seguretat, la neteja i el servei habitual de metro amb més atenció al públic durant determinades hores del dia en aquelles línies i estacions de la xarxa que, en funció dels actes programats en els diferents escenaris de la ciutat, tinguin una més gran afluència d’usuaris.

A més, una vintena de línies de bus es reforçaran amb cotxes addicionals les tardes dels dies 19, 20 i 24 de setembre, amb motiu dels diversos actes programats. També ampliaran capacitat les línies que donen servei al passeig Marítim els vespres dels dies 18 i 19, amb motiu de l’exhibició pirotècnica.

Reforços a Montjuïc i per al Piromusical

Amb motiu de les activitats programades al Castell de Montjuïc, s'ha previst un reforç especial del servei d'autobusos que cobreix la muntanya els dies 19 i 20 que consistirà en la circulació de vehicles articulats amb intervals d'uns cinc minuts a la línia 150 (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc), entre les 10.30 i les 22 hores.

Per al Piromusical, una de les cites més multitudinàries de les festes i que tindrà lloc dijous, 24 de setembre, a l’avinguda Maria Cristina, TMB reforçarà les línies 1 i 3 de metro (estació d’Espanya).

Precisament, amb motiu del Piromusical, i de manera extraordinària, TMB facilitarà informació actualitzada de l'estat del servei a través del perfil de Twitter @TMBinfo, que el dia 24 estarà actiu i monitoritzat de les 8 del vespre a les 12 de la nit.

Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents escenaris de les festes de la Mercè 2015, es pot consultar l'avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Transport públic per a les Festes de la Mercè 2015

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies