Premsa TMB

Per la revetlla de Sant Joan, el metro funcionarà dissabte i diumenge sense interrupció

Com cada any per Sant Joan, dissabte vinent, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. Els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dissabte, 23 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 24 (és a dir, fins a la finalització del servei de diumenge), com és habitual els caps de setmana, ja que enguany la revetlla de Sant Joan cau en dissabte.
 
TMB també farà un desplegament especial de personal per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla. Per aquest motiu, es reforçarà la seguretat i protecció a les estacions del front marítim de la línia 4 (Ciutadella / Vila Olímpica, Barceloneta i El Maresme / Fòrum) i també a les cèntriques estacions de Catalunya i Urquinaona.

Així, amb vuit línies de metro i 141 estacions obertes, TMB contribueix a la mobilitat amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per tal de facilitar els desplaçaments dels ciutadans.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Campanya TMB revetlla Sant Joan

També et pot interessar...

Últimes notícies