Premsa TMB

"La Mercè, no te la treus del cap", nou concurs en línia de TMB

Avui dimarts 6 de setembre, TMB posa en marxa el concurs “La Mercè, no te la treus del cap” a través del web www.merce.tmb.cat, per promoure l’ús del transport públic durant la festa major de Barcelona. En aquest lloc web els participants hauran d’explicar el motiu pel qual no es treuen les Festes de la Mercè del cap. Les tres respostes més originals guanyaran el seu propi capgròs, fet amb una tècnica molt innovadora. A més, entre tots els participants se sortejarà un premi, també molt en consonància amb la tònica del concurs, es tracta d’un kit que inclou una càmera Lomo Diana Deluxe, per veure les festes des d’una altra perspectiva.

Paral·lelament, i des del mateix web, tothom qui vulgui podrà crear el seu capgròs a partir d’una fotografia i compartir-lo a Facebook.

A partir del 12 de setembre, en aquest web interactiu els ciutadans podran informar-se dels serveis de transport que TMB posarà en marxa per a les festes de la Mercè i conèixer l’àmplia oferta d’activitats culturals i d’oci.


 

{"dataSourceUrl":"//docs.google.com/spreadsheet/tq?key=0AuHjUw6K1udxdHozS2RTTWxCSFkwRTBOM1BsQ3lTZlE&transpose=0&headers=-1&range=A1%3AD5&gid=0&pub=1","options":{"vAxes":[{"min":null,"title":null,"max":null}],"hAxis":{"maxAlternation":1},"hasLabelsColumn":true,"isStacked":false,"width":600,"height":371},"state":{},"chartType":"ColumnChart","chartName":"Gr\u00e1fico 1"}

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Cartell Mercè 2011

També et pot interessar...

Últimes notícies