Premsa TMB

La línia 59 d'autobús amplia el recorregut fins al cementiri del Poblenou

El bus del barri de la Salut (línia 116) també allarga el trajecte coincidint amb l'inici del curs escolar

A partir de dilluns, 14 de setembre, la línia 59 (Pg. Marítim - Pl. Maria Cristina) de la xarxa d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliarà el recorregut amb vuit noves parades per donar servei al barri de la Vila Olímpica, a través de l'eix de l'avinguda Icària i fins a la porta del cementiri del Poblenou, al districte barceloní de Sant Martí. El nou indicatiu de línia serà Poblenou - Pl. Maria Cristina.

El nou recorregut arrenca d'avinguda Litoral - Trelawny, continua pel carrer Marina, gira per l'avinguda Icària i arriba fins a la parada denominada Cementiri de l'Est - Carmen Amaya, final de trajecte. La tornada es fa per l'avinguda Icària i el carrer de Ramon Trias Fargas, al final del qual entronca amb el recorregut anterior pel passeig Marítim i la Barceloneta. Amb aquesta prolongació la línia 59 afegeix una connexió directa entre la Vila Olímpica i els eixos del passeig de Colom i la Rambla.

Nou recorregut de la 116 per la Salut

Al mateix temps, i també coincidint amb l'inici del curs escolar 2015-2016, el dia 14 es farà efectiva una prolongació de la línia 116 (bus del barri de la Salut) al districte de Gràcia. El nou recorregut consisteix en una derivació des del carrer Escorial cap al carrer Camèlies, la plaça Sanllehy, l'avinguda de Pompeu Fabra, la riera de Can Toda i el carrer de la Mare de Déu de la Salut, per on el bus es reincorpora a l'itinerari anterior per Escorial. S'hi afegeixen cinc parades i es desplaça uns metres la parada Escorial - Mare de Déu de la Salut.

La prolongació afegeix accessibilitat a equipaments del barri com ara el CAP Sanllehy i el Centre Educatiu Jesuïtes Gràcia - Kostka.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Autobús circulant pel carril reservat a Barcelona / Foto: Arxiu TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies