Premsa TMB

La informació del transport, ara al canell: la TMB App s'adapta als rellotges intel·ligents

L’aplicació per a mòbils de TMB, que fins ara estava disponible per a dispositius amb sistemes operatius Android i iOS, estrena una nova versió, la 3.6.0, que la fa compatible amb el rellotge intel·ligent d’Apple, l’Apple Watch, i amb els d’Android, l’actual gamma Android Wear.

A partir d'ara l’usuari pot consultar des del seu canell de manera ràpida i còmoda informació sobre el servei d'autobús mitjançant la funcionalitat iBus, que permet saber en temps real quants minuts falten perquè arribi el proper bus a la parada, tant per a les favorites com per a les més properes a la localització de l'usuari.

En les actualitzacions successives s’aniran incorporant noves opcions per als "smartwatches" com, per exemple, les notificacions d’alertes del servei o la funcionalitat “Vull anar” per planificar un recorregut, presents en la modalitat "smartphone".

El programa TMB Digital avança

Davant l’explosió de la tecnologia "wearable", és a dir, la tecnologia vestible entesa com el conjunt d'aparells electrònics que s'incorporen en alguna part del cos interactuant contínuament amb l'usuari, TMB, en el marc del seu programa estratègic TMB Digital, ha volgut fer així un pas més en el desenvolupament de les seves eines digitals.

L’objectiu d'estendre les funcionalitats de la TMB App a aquest tipus de dispositius és facilitar encara més l’accés dels usuaris als serveis i a la informació dels transports.

Aquesta nova versió de l’aplicació torna a posar de manifest els avenços en informació i atenció al ciutadà que suposen les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) aplicades al transport públic.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

La línia de bus 165 adapta el recorregut al Prat de Llobregat / Foto: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies