Premsa TMB

La 2a edició del Sub ModaFAD es podrà seguir en streaming al web de la Primavera Cultural

Aquest divendres, a partir de les 20 hores, es podrà seguir en streaming (distribució de vídeo en línia sense interrupció i sense necessitat de descàrrega prèvia) la segona edició del Sub ModaFAD, a través del web de la Primavera Cultural .   

Un any més l'estació de Diagonal (L3/L5) es transformarà en una passarel·la de moda amb la desfilada d'algunes de les creacions de diversos dissenyadors que han estat seleccionats, premiats o que han col·laborat amb ModaFAD els últims 15 anys. S'hi podran veure creacions innovadores pel que fa a teixits, tendències i dissenys en un insòlit i original escenari.

Sub ModaFAD és un esdeveniment que acosta el sector professional de la moda al gran públic alhora que suposa una plataforma de llançament per a dissenyadors novells i un reconeixement a dissenyadors de moda més consagrats.

Dissenyadors emblemàtics

Concretament, els dissenyadors que participen en aquesta desfilada són: Juan Vidal, María Escoté, Josep Abril, El Delgado Buil, Krizia Robustella, Mikel Colás, Juan Avalos, Cati Serrà, Jordi Espino, Georgina Vendrell, Nathalie La Perche, Alba Gracia + Joan Taltavull, Mercedes Fernández i David Cabra.

Tots ells han presentat algunes peces especials de la seva trajectòria professional, models que els han marcat sentimentalment, peces fetitxe de les quals no es poden separar o repeteixen en totes les seves col·leccions. Se'ls ha demanat que potenciïn l'optimisme amb els efectes visuals creats amb la barreja d'estampats: flors, ratlles, llunes, quadres, motius ètnics, etc., amb una barreja de colors molt variada, dels grocs als roses mare-selva, del blanc al fum o al negre.
 

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Desfilada de l'any passat

També et pot interessar...

Últimes notícies