Premsa TMB

Guanyadors de la 9a edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB

Aquest vespre ha tingut lloc al Mobile World Centre de Barcelona el lliurament de premis als guanyadors de les diferents modalitats de la novena edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB, una fórmula original i participativa perquè els ciutadans de Barcelona i l’àrea metropolitana s’exercitin en l’escriptura i la lectura.

Entre tots els relats finalistes, el jurat ha escollit els guanyadors per a cada categoria amb el seus corresponents premis, e-books i tauletes, amb tarifa plana de llibres electrònics de Nubico, inscripcions i descomptes als cursos d’escriptura, que organitza l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, així com altres premis literaris.

Aquest any s’ha creat una nova categoria de participació, Diàleg Whatsapp, que vincula la creativitat dels usuaris amb l’aplicació mòbil de missatgeria. Aquesta secció se suma a les altres tres categories obertes als participants: Relat lliure, Sant Jordi Tweet i Insta Relat.

Els guanyadors pel que fa a la categoria Relat lliure han estat els següents:
- Guanyador 1r premi: “Màs enllà dels pactes”, de Neus Freixes Villaró.
- Guanyador 2n premi: “Refugi”, d’Eugènia Gisbert Calduch.

Els guardonats de la categoria Sant Jordi Tweet han estat:
- Guanyador 1r premi: “Fals heroi”, de Lluís Miquel Gutiàrrez.
- Guanyador 2n premi: “Políticament correcte”, de Carles Castell Puig.

Els guardonats de la categoria Insta Relat han estat:
- Guanyador 1r premi: “Fly me to the moon”, de Gorka Iban López.
- Guanyador 2n premi: “L’amor de les ànimes pures”, de Víctor Endrino Cuesta.

Els guardonats de la categoria Diàleg Whatsapp han estat:
- Guanyador 1r premi: “Joc brut”, de Miquel Pallarès Sarri.
- Guanyador 2n premi: “El cavaller català”, d’Anna Maria Saura Passarell.

A màs, els relats escollits com a guanyadors de la categoria d’empleats de TMB han estat “Flores para Elisa”, de Miguel Urbano Sampedro, i en segona posició, “Digues adàu”, de Montse Quijano Velázquez. Igualment, el premi de participació ha estat per a “Una estona”, de Xavier Serra Tomás, i el premi The Reader al relat màs votat, per a “Bus fugit”, d’Alberto Chamorro Moreno. En el concurs, que ha estat obert a tothom de l'1 d'abril al 5 de maig, hi han participat 1.705 persones i s'hi han publicat 2049 relats. A la pàgina web del concurs pàgina web del concurs Obre la pàgina en una finestra nova, que ha rebut màs de 41.000 visites, s'hi poden consultar els finalistes.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies