Premsa TMB

Finalitza sense incidències la segona aturada de tres hores al metro

A aquesta hora ha finalitzat la segona tanda de tres hores de la vaga parcial convocada per avui al metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que ha funcionat de 17.30 a 20.30 h amb l'oferta marcada a l'ordre de serveis mínims, un 50% de l'habitual, sense incidències. Des d'ara i fins a les 2 de la matinada el servei serà el propi d'un divendres laborable.

Tot i la considerable afluència de passatge i la superior ocupació dels trens i les andanes, no ha estat necessari aplicar mesures de regulació dels fluxos de passatge en cap estació ni intercanviador.

Normalitat també a l'aturada dels autobusos

Avui també hi hagut una aturada parcial d'autobusos de TMB, de 10 a 16 h, en què s'han respectat els serveis mínims fixats, del 33% en 12 línies i un cotxe en cada línia de Bus del Barri. També han circulat autobusos en altres línies, perquè hi ha hagut un sector de conductors que no han secundat la vaga.

Aquestes aturades s'han convocat com a resposta a una disposició del govern central que afecta tot el sector públic i que és d'obligada aplicació. TMB ha proposat mesures per minimitzar l’efecte d'aquesta normativa, garantint que no hi hagi pèrdua real del poder adquisitiu dels treballadors, una sortida que compta amb el suport de tres sindicats i del 55% de la plantilla d'Autobusos. La direcció continua disposada a arribar a acords amb els altres sindicats d'Autobusos i de Metro, per aconseguir que tots els treballadors es beneficiïn d'aquesta opció.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies