Premsa TMB

Finalitza l’aturada del vespre al metro, en què l’afluència ha estat més alta al tram central de la L5

Entre les 18 i les 20 hores s'ha apreciat un descens del 24% de les validacions al conjunt de la xarxa respecte d'un dia feiner amb servei normal

A les 21 hores ha finalitzat la franja de vespre de les aturades convocades avui al metro de TMB, que s’ha desenvolupat sense incidències i amb una afluència de passatge inferior a la d’un dia feiner. En general la xarxa ha absorbit la demanda i només en el tram central de la línia 5, entre Sants Estació i Diagonal, s’han aplicat mesures de regulació per evitar que se superés la capacitat de les andanes.

Les dades provisionals de validacions indiquen que una part dels usuaris coneixien la previsió d’alteracions en el servei i han avançat o retardat l’hora del desplaçament, o bé l’han pogut fer per altres mitjans. Així, des de les 18 a les 20 hores el descens de validacions respecte d’un dia feiner normal ha estat del 24% aproximadament, molt semblant al de la franja de matí.

Pel que fa al servei, s’ha prestat d'acord amb el decret de mínims del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que fixava un 50% de l'oferta per a la franja de les 17.45 a les 20 h i del 30% de les 20 a les 21 h. Ara el servei és l’habitual a la nit d’un dimarts laborable.

Per demà, dimecres, hi ha més aturades convocades, amb els següents horaris i proporcions de servei:

  • De 9 a 15 h, 30%: intervals de 10-16 minuts a les línies convencionals i de 14-22 minuts a les automàtiques
     
  • De 22 h al final del servei, 30%: intervals de 23-33 minuts a les línies convencionals i de 14-22 minuts a les automàtiques
Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies