Premsa TMB

Finalitza l'aturada del matí al metro, a les 10 h comença la d'autobusos

A aquesta hora ha finalitzat la primera vaga parcial de tres hores (de 6 a 9 h) convocada per avui al metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que ha funcionat des de les 6.30 a les 9 h amb l'oferta marcada a l'ordre de serveis mínims, un 50% de l'habitual. De 6 a 6.30 h no s'havien fixat serveis mínims.

Els serveis programats s'han prestat sense alteracions, si bé la desproporció entre la demanda i la capacitat de transport ha obligat a prendre mesures intermitents de regulació de passatge, a partir de les 7.30 aproximadament, als vestíbuls dels punts d'intercanvi de La Sagrera i Sagrada Família, per evitar una ocupació excessiva de les andanes.
A partir de les 9 h, al finalitzar les tres hores d'aturada, s'ha restablert el servei al nivell habitual dels dies feiners, fins a les 17.30 h, en què començarà l'aturada de la tarda, també de tres hores i igualment amb serveis mínims del 50%.

Aturada d'autobusos de 10 a 16 h

Avui també hi ha una aturada parcial d'autobusos de TMB, de 10 a 16 h. Els serveis mínims seran del 33% a les línies D20, 11, 21, 24, 63, 65, 92, 95, 109, 150 i 157. A més, ha de circular un cotxe en cada línia de Bus del Barri. A la resta de línies circularan autobusos en aquesta franja si els conductors no secunden la vaga. La resta del dia el servei ha de ser el normal.
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies