Premsa TMB

Finalitza la franja de vespre dels serveis mínims a les xarxes de metro i autobusos de TMB

A les 21 h han sortit els últims metros i autobusos inclosos als serveis mínims decretats pel Govern de la Generalitat amb motiu de la vaga general en aquesta segona franja de tarda-vespre, que han estat un 33% del servei habitual en dia feiner. En aquests moments s’aniran tancant les estacions de metro i els autobusos s’estan retirant a les cotxeres a mesura que arriben als terminals de les línies. 

El servei s’ha prestat amb normalitat des de l’inici de la franja de mínims, a les 17 h, ja que totes les estacions han pogut obrir amb puntualitat i els autobusos han sortit sense entrebancs de les cotxeres. 

Les úniques incidències relacionades amb la jornada de vaga s’han produït arran de la manifestació del centre de Barcelona, que ha obligat a desviar o limitar diverses línies d’autobús, i sobretot a causa dels aldarulls posteriors. Per indicació de la policia, s’han tancat accessos o vestíbuls sencers de les estacions de metro de Catalunya, Universitat, Urquinaona i Passeig de Gràcia. Per aquest motiu els trens han deixat de parar a Catalunya (línies 1 i 3) entre les 19.46 i les 21 h. A Universitat (L2) els trens han passat de llarg a partir de les 20.11 h. A Passeig de Gràcia i Urquinaona s’han mantingut oberts alguns dels accessos i per tant els trens hi han continuat parant. 

Recordem que aquest matí els serveis mínims també s'han complert, si bé hi ha hagut actes vandàlics que han ocasionat danys en 46 autobusos de diferents línies, i sabotatges en els accessos d'una trentena d'estacions de metro, tres de les quals (Zona Universitària, Cornellà Centre i Can Boixeres) han obert amb retard per aquest motiu.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies