Premsa TMB

Finalitza la franja de matí dels serveis mínims a les xarxes de metro i autobusos de TMB

A les 9.30 h s'acaba el torn de matí dels serveis mínims decretats pel Govern de la Generalitat per al metro i els autobusos de TMB, que són d’un 33% del servei habitual en dia feiner. Per tant, des de les 6.30 h. han circulat un de cada tres trens i autobusos. Fins a les 5 de la tarda, inici de la franja de tarda dels serveis mínims, les estacions de metro estaran tancades.

Com a incidència ressenyable, s'ha produït l'obertura amb retard de les estacions de Zona Universitària (L3), Cornellà Centre (L5) i Can Boixeres (L5) a causa de la vandalització o obstaculització de les portes d'accés. En una trentena d'estacions més s'han pogut alliberar les portes amb antelació. Per actes vandàlics a Llacuna i Bogatell, la línia 4 ha estat aturada 16 minuts, entre les 6.41 i les 6.57 h.

Pel que fa als autobusos, només a la cotxera de Ponent, a l'Hospitalet de Llobregat, els piquets han demorat la sortida dels vehicles de serveis mínims. Al llarg del matí els talls de trànsit han pertorbat la circulació de les línies en diferents punts de la ciutat de Barcelona.

D'altra banda, 23 autobusos han estat objecte de sabotatges per pintades al retrovisor, rodes punxades o trencament de vidres. Ahir entre les 20.50 i la mitjanit van ser vandalitzats cinc autobusos que prestaven servei, amb punxades de rodes, pintades, trencament de vidres o de l'eixugaparabrises. 

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies