Premsa TMB

Exposició al metro de reproduccions digitals per conèixer les col·leccions del MNAC

Fins al 15 de juliol, a les estacions de metro de Diagonal (L5), La Sagrera (L9/L10), Can Peixauet i Fondo (L9) es podrà veure una exposició de reproduccions digitals d'una selecció de les principals obres del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

El MNAC es mou per tu às una acció que pretàn apropar l'art als usuaris del metro de Barcelona. Gràcies a la tecnologia d'HP, l'intercanviador de Diagonal i tres estacions de la línia 9 del metro estaran decorades amb reproduccions de detalls en gran format d'algunes de les obres mestres que conserva el museu.

Reproduccions d'obres mil·lenàries

Aquesta acció trasllada a les andanes del metro de Barcelona imatges espectaculars d'algunes de les obres que formen part dels 1.000 anys d'art català que conserva el museu. A l'estació de Diagonal es podran veure obres de la col·lecció d'art modern, des del segle XIX fins als anys quaranta del segle XX, quan a Catalunya arrelen amb força i singularitat diversos corrents artístics, des del neoclassicisme fins a les avantguardes, passant pel modernisme i el noucentisme.

A l'estació de La Sagrera hi haurà reproduccions de la col·lecció d'art del Renaixement i el barroc, i a l'andana de Can Peixauet s'exhibiran obres de la col·lecció d'art gòtic. Finalment, l'andana de l'estació de Fondo acollirà obres de la col·lecció d'art romànic, una de les màs emblemàtiques del MNAC per l'excepcional sèrie de conjunts de pintura mural, única al món, que conserva.

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa de la Primavera Cultural de TMB. Màs informació sobre les col·leccions del MNAC a la web del Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Tambà han col·laborat en aquesta iniciativa Nivell Publicitari i Avery Dennison.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies