Premsa TMB

El transport públic de TMB, a punt per al Nadal 2015 a Barcelona

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha previst un dispositiu de Nadal semblant al d'anys anteriors, amb la finalitat de facilitar els desplaçaments durant les festes. L’oferta de bus i metro s’adaptarà a les característiques especials d’aquestes dates, en què disminueix la demanda de transport per motius laborals i d’estudis, però s’incrementen els viatges amb destí o origen a les zones comercials, així com les visites a familiars i les sortides de lleure.

Els autobusos comencen els reforços diumenge vinent, dia 6, primer festiu comercial d’aquest mes de desembre.

Autobusos

S’aplicarà un reforç de les línies d’autobusos que transcorren pel centre de Barcelona i altres eixos comercials, els dies 6, 8, 13 i 20 de desembre, festius en què els comerços estan autoritzats a obrir les portes. També s’augmenta la capacitat de transport d'algunes línies dotant-les de vehicles articulats.

Cal tenir en compte que el dijous 24 de desembre, vigília de Nadal, els autobusos de TMB faran l'última sortida des de les parades d’origen a les 22.00 hores.

Metro

El metro serà un cop més l’opció més recomanable per eludir la congestió associada a les dates nadalenques. Els dies feiners es mantindrà l’oferta normal d’hivern, cosa que proporciona capacitat de transport adequada tant en hora punta com en la resta de franges horàries.

Com és habitual, els dissabtes i la nit de Cap d'Any, la que va del dijous 31 de desembre al divendres 1 de gener, el metro donarà servei de manera continuada. El dilluns 7 de desembre, pel fet de ser vigília de festiu, el servei es prestarà fins a les 2 de la matinada.

D'altra banda, com és habitual, el dijous 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de metro finalitzarà a les 23.00 hores.

 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies