Premsa TMB

Convocatòria d'aturada a Autobusos pel dimecres 14 d'octubre, de 10.30 a 15.30 h

Amb motiu de la convocatòria per part d'alguns sindicats de l’empresa d’Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) d'una aturada per demà, dimecres 14 d’octubre, de 10.30 a 15.30 hores, es poden produir alteracions del servei de bus en aquesta franja horària.

El grau d'afectació dependrà del seguiment que tingui la convocatòria. A més, el Departament d’Empresa i Ocupació ha ordenat que es mantinguin almenys uns serveis mínims equivalents al 20% de l'oferta habitual.

Per això la previsió per demà és:

* Fins a les 10.30 h, servei normal de bus.

* A partir de les 10.30 h els conductors que segueixin la vaga i no tinguin assignats serveis mínims retiraran el cotxe un cop arribin al terminal.

* De 15.30 h fins al final, servei normal a la xarxa de bus, un cop reincorporats els conductors que hagin seguit la vaga.

La convocatòria de vaga parcial, subscrita per una part minoritària dels sindicats que formen el Comitè d'Empresa, contrasta amb el clima de normalitat en què es desenvolupa la negociació del conveni col·lectiu d'Autobusos. En aquest sentit, l'empresa ha fet propostes per al manteniment o millora del poder adquisitiu dels salaris i la continuïtat dels sistemes de descansos i la jubilació parcial, en la línia d'assegurar les millors condicions laborals possibles per als treballadors i el millor servei de transport per facilitar una mobilitat sostenible i segura als ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies