Premsa TMB

Continua la normalitat en el compliment dels serveis mínims per la vaga al metro

La vaga convocada per avui està afectant la xarxa de metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que està funcionant amb els nivells establerts en els serveis mínims, amb incidències menors.

Els serveis mínims marcats són del 33% si bé la distribució té en compte l'experiència de fluxos de passatge a la xarxa de metro en anteriors diades festives semblants i procura concentrar la capacitat de transport en les franges i les zones en què es preveu més afluència.

A la franja de migdia, en què es preveia un augment de volum dels desplaçaments a la zona central de la ciutat, ha tingut lloc l’única incidència amb efectes en el servei, quan a les 12.35 h un grup de manifestants han entrat a l’estació de Drassanes i han bloquejat la circulació dels trens uns 25 minuts. Aquesta acció ha causat una avaria a les portes en un dels trens, que ha hagut de ser retirat. A partir de les 12.50 h, el servei a la línia 3 s’ha reprès de manera parcial, entre Zona Universitària i Paral·lel d’una banda i de Liceu a Trinitat Nova, de l’altra. El servei s’ha restablert en tota la línia a les 13.01 h.

Recomanació de seguir les indicacions aquesta nit

Amb vista a la franja de nit, en què tindrà lloc el Piromusical que tanca les festes de la Mercè, TMB adverteix que l'oferta resultant de l'aplicació dels serveis mínims pot resultar insuficient per absorbir la demanda. Es recomana, per tant, seguir les indicacions que donin la megafonia, les pantalles i el personal de la xarxa, en cas d’aglomeracions.
 

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Últimes notícies