Premsa TMB

Completada la millora de l'accessibilitat de l'estació Rambla Just Oliveras, de la línia 1 de metro

Avui han finalitzat les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació de l’L1 de Rambla Just Oliveras, ubicada al costat de l’estació de Rodalies de l’Hospitalet de Llobregat, a la cruïlla de la Rambla Just Oliveras i l’avinguda Josep Tarradellas.

Els treballs, que ha realitzat el Departament de Territori i Sostenibilitat, han consistit, d’una banda, en la instal·lació de dos nous ascensors per enllaçar les dues andanes amb el vestíbul. D’altra banda, per a garantir la connexió del vestíbul i l’exterior, s’ha aprofitat l’ascensor existent que el Departament va posar en marxa el passat 2010 que enllaça el nivell de superfície, a l’avinguda Josep Tarradellas, amb la passarel·la superior que creua les vies d’ADIF.

Així, les obres que ara han conclòs tambà han comportat habilitar l’espai necessari al vestíbul per aprofitar aquest ascensor. Finalment, s’ha remodelat l’àmbit de les màquines validadores del vestíbul per a una millora dels fluxos de passatgers i s’han recrescut les andanes. 

Amb la de Rambla Just Oliveras, 122 estacions de 139 del global de la xarxa de metro són ja accessibles a persones amb mobilitat reduïda, la qual cosa suposa el prop del 88%.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Senyalització sobre la porta d'un ascensor de la xarxa de metro / Foto: Pep Herrero (TMB)

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies