Premsa TMB

Per Cap d’Any, servei continuat de metro des de dijous al matí fins divendres a les 2 de la matinada

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) torna a posar a disposició de la ciutadania el servei de metro durant tota la nit de Cap d’Any de manera ininterrompuda. Així, vuit línies i 139 estacions de la xarxa de metro funcionaran des de les 5 del matí de dijous, 31 de desembre, fins que finalitzi el servei de divendres, 1 de gener, a les 2 de la matinada. És a dir, es donarà servei 45 hores sense interrupció.

L’obertura del metro la nit festiva del canvi d’any busca facilitar els desplaçaments ràpids i segurs dels ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana, i forma part del dispositiu de Nadal de TMB.

Celebració de Cap d’Any a Maria Cristina

L’acte que es presumeix més concorregut per seguir les campanades i rebre l’entrada del 2016 és el que promouen l’Ajuntament de Barcelona i Turisme de Barcelona a la font màgica de Montjuïc i l’avinguda Maria Cristina, amb un espectacle de música, aigua i focs artificials que té com a responsables artístics Jaume Bernadet, Rita Kuan i Santi Arisa.

Per arribar a l’avinguda Maria Cristina, TMB recomana el metro com a mitjà de transport públic idoni, concretament l’estació d’Espanya (L1 i L3), la més propera, i també les d’Hostafrancs (L1), Tarragona (L3), Rocafort (L1) i Poble Sec (L3). Un desplegament especial de personal ajudarà a regular els fluxos de passatge en aquestes estacions, tant a l’inici com al final de la festa. En tot cas es recomana als usuaris que segueixin les indicacions dels empleats i dels sistemes de megafonia i senyalització.

A causa dels preparatius de la festa, des del dia 30 de desembre, les línies 13, 23 i 150 de bus de TMB circularan desviades pel carrer Mèxic. Altres afectacions o desviaments dependran del grau d’afluència de públic i dels talls de trànsit que s’apliquin a la plaça d’Espanya el mateix dia 31.

Per a més informació es pot consultar l'avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Rellotge Nadal / Wsilver a Flickr CC psycho-pics

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies