Premsa TMB

Aturades intermitents a Autobusos, el 23 i el 25 de febrer, de 9 a 11 h i de 19.30 a 21.30 h

Les últimes convocatòries dels sindicats minoritaris han tingut un seguiment del 17% de la plantilla

Amb  motiu de la convocatòria d'aturades a Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per als dies 23 i 25 de febrer, per part d'alguns sindicats, es poden produir alteracions en la freqüència de les línies en les dues franges que coincideixen amb l'horari de servei: de 9 a 11 h i de 19.30 a 21.30 h.

La magnitud de les alteracions dependrà del seguiment que tingui la convocatòria. En aquest sentit les aturades de la setmana passada subscrites pels mateixos convocants, també de dues hores per torn, van tenir un seguiment del 17% de la plantilla. En tot cas el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha ordenat que es mantinguin almenys uns serveis mínims equivalents al 30% sobre el conjunt de l'oferta.

La convocatòria d'aturades, promoguda per una part minoritària dels sindicats, es produeix quan el Comitè d'Empresa ja ha subscrit un preacord per al nou conveni col·lectiu d'Autobusos 2015-2018. El preacord, pendent de ser ratificat, preveu un increment del poder adquisitiu, manteniment de la flexibilitat dels sistemes de descansos i de la jubilació parcial, a més d'altres millores socials per al conjunt de la plantilla, alhora que garanteix l'estabilitat laboral i la sostenibilitat de l'empresa.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies