Autor
Marta Espinosa

Comença el període de votacions de la Mostra Internacional del Subtravelling

Fins al 16 de maig està oberta la participació al web del festival de TMB, on els usuaris i amants del cinema curt poden gaudir i votar els 20 curtmetratges que participen a l'apartat internacional del festival.

Al web del festival Subtravelling s'hi exhibiran els 20 curts de gran qualitat que participen enguany a la secció de la Mostra Internacional, seleccionats per al festival SMIFF i Subtravelling que també es projectaran a les pantalles ubicades a les andanes de la xarxa de metro i l’interior dels trens i que el públic podrà votar a la pàgina web del festival.

El període de votació està obert fins al 16 de maig. Els usuaris poden escollir el seu curt preferit, puntuant-lo de l'1 al 5, i participar automàticament en el sorteig d'un any de cinema gratuït per a una persona al Filmax Gran Via. A més, cada dia se sortejaran entre els votants invitacions dobles de cinema, cortesia de Cinemes Filmax.

Properament es donaran a conèixer els guanyadors dels diferents premis i els finalistes de la categoria Roda a TMB. Un jurat format per professionals del món del cinema i l’audiovisual seleccionarà els 20 curts que s'emetran a la plataforma de continguts La Xarxa+ de la Diputació de Barcelona. Els 10 curts finalistes es podran veure, com cada any a les pantalles de la xarxa de metro, a la projecció especial del D'A Festival i a l'SMIFF 2023 de Seül, així com a la programació de la Xarxa Audiovisual Local. El millor curtmetratge guanyarà un viatge per a dues persones a Corea i la projecció en exclusiva del curt al festival SMIFF de Seül, entre d'altres premis.

Darrera modificació
dimarts, abril 23, 2024 - 09:53

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/comenca-periode-de-votacions-de-mostra-internacional-subtravelling