Autor
Marta Espinosa

TMB porta el D’A Festival de Cinema de Barcelona a l'estació d'Universitat

Fins a l'11 d’abril, un vestíbul de la xarxa de metro acull una activitat participativa oberta als usuaris, que podran aconseguir entrades dobles per al certamen que se celebra aquests dies a diversos escenaris de la ciutat. 

Des d'ahir a la tarda i fins a l'11 d’abril la cèntrica estació de metro d'Universitat de la línia 2 (accés per la mateixa plaça) acull un photocall del D’A Festival de Cinema de Barcelona, que se celebra fins al dia 14 d’aquest mes a diversos espais de la capital catalana. És un acord de col·laboració entre el festival de cinema i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). 

L'acció que s'ha preparat inclou un sorteig de 10 entrades dobles per a la cita cinematogràfica. Per aconseguir-les, els usuaris que ho vulguin poden fer-se una fotografia a l’escenari especialment decorat amb motius del festival a l'estació d'Universitat, pujar la imatge a Instagram amb l'etiqueta #DAfestivalTMB, mencionar a TMB i seguir els perfils @tmb_bcn i @dafilmfestival. Paral·lelament, també hi ha activa una promoció del JoTMBé amb un sorteig d’abonaments i invitacions per al D’A. 

Enguany el D'A Film Festival Barcelona és una de les entitats col·laboradores del Subtravelling XI International New Talent's Short Film Fest BCN - SEOUL, el festival internacional de curtmetratges de TMB. 

El D’A Festival de Cinema de Barcelona és el festival de cinema més important de la ciutat de Barcelona i enguany celebra la seva catorzena edició, del 4 al 14 d’abril. Cada primavera, presenta un panorama internacional del millor cinema d’autor contemporani, combinant el descobriment de nous talents i cinematografies amb obres d’autors consagrats. Un cinema que després de destacar en els grans festivals recala en un esdeveniment que celebra la cinefília i posa en primer pla la creativitat, personalitat i llibertat artística dels seus directors. 

Darrera modificació
dilluns, abril 8, 2024 - 12:32

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmb-porta-da-festival-de-cinema-de-barcelona-lestacio-duniversitat