Autor
Marta Espinosa

Ampliat el període de participació del 14è festival de cinema curt de TMB

Es prolonga la data de presentació de vídeos creats pels usuaris al concurs Roda a TMB del Subtravelling, així els participants que vulguin enviar el seu curtmetratge ho poden fer fins al 29 de febrer. Fins ara s'han presentat més d'una cinquantena de curts.

L'organització del Subtravelling XI International New Talent's Short Film Fest BCN - SEOUL, el festival internacional de curtmetratges de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), ha decidit ampliar el període de participació de la categoria oberta al públic Roda a TMB. Així, els usuaris interessats podran enviar les seves creacions audiovisuals fins a les 23.59 hores del dijous 29 de febrer. Fins ara s'han presentat més de 50 curtmetratges.

El Roda a TMB és un concurs de creació ràpida amb convocatòria pública en què poden participar els usuaris de transport públic que presentin un curtmetratge de 3’ 30” de durada a les instal·lacions del metro o en autobusos de TMB i a la resta de transports de la companyia (el Barcelona Bus Turístic i el funicular i telefèric de Montjuïc). Car recordar que per rodar a les instal·lacions de TMB s'ha de demanar el permís corresponent al web del concurs. Un cop el curt estigui gravat i editat, llest per presentar, es pot inscriure directament al web del festival. 

Premis de cine per als millors curts

El jurat seleccionarà els finalistes i premiarà el millor curtmetratge amb un viatge per a dues persones a Corea i la projecció en exclusiva del curt al festival SMIFF de Seül. A més, el guanyador del primer premi s’emporta una acreditació professional, abonaments i la projecció del curt al D’A Film Festival així com una acreditació VIP per a tota la programació i una invitació doble per a la inauguració de l’Americana Film Festival. El segon premiat pot guanyar una càmera Lumix S5, cortesia de Casanova Foto. Aquest i la menció especial poden guanyar a més una acreditació professional, abonaments i la projecció del curt al D’A Film Festival així com una acreditació VIP per a tota la programació i una invitació doble per a la inauguració de l’Americana Film Festival. Els guanyadors i finalistes es donaran a conèixer en una cerimònia d'entrega de premis.

Darrera modificació
divendres, gener 19, 2024 - 07:39

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/ampliat-periode-de-participacio-14e-festival-de-cinema-curt-de-tmb