Autor
Redacció

#TMBRecomana el programa MACBA 2024

El Museu d'art Contemporani de Barcelona (MACBA) inaugura temporada amb un programa ecofeminista, crític i participatiu amb la voluntat de seguir inspirant canvis a través de l'art. 

Trobarem propostes com l'exposició "108 dies" de Lydia Ourahmane, un encàrrec de nova producció que pren el títol dels dies en què aquesta proposta estarà oberta al públic. Les exposicions monogràfiques dedicades a Jordi Colomer, Mari Chordà i Teresa Solar, el projecte fotogràfic "Arxipèlag. Noves imatges de la Barcelona dels barris" i la mostra de petit format dedicada a la desapareguda revista Visual, tindran un paper destacat dins la temporada.

A mig camí entre programa públic i exposició, les propostes "Cançó per a molts moviments. Escenaris de creació col·lectiva i [contra]panorama" posaran el focus en processos d’agència i corresponsabilitat, i reflexionaran sobre quines són les formes de col·lectivitat, solidaritat i treball infraestructural que, històricament i en el present, han generat formes estètiques, polítiques, culturals i socials que han acabat creant institució.

L'espai de la Capella MACBA acollirà la instal·lació de la cineasta, intèrpret i artista estatunidenca Wu Tsang (Worcerster, 1982), una reflexió fílmica sobre la multiplicitat de significats que encarna Carmen, la protagonista de l’òpera de Bizet. Aquesta exposició inclourà un programa de performance en col·laboració amb el Festival Grec.

Podeu consultar totes les exposicions i activitats programades en el següent enllaç: https://www.macba.cat/ca/sobre-macba/programa-2024 

TMB hi col·labora fent difusió de l’activitat.

Darrera modificació
dijous, gener 25, 2024 - 10:20

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-programa-macba-2024